Μεγάλο παρασκήνιο με τις διαθήκες της Αρίθα Φράνκλιν - Στα πόσα χρήματα ανέρχεται η περιουσία της;

[ad_1]

Ούτε μια, ούτε δυο, αλλά τρεις διαθήκες βρέθηκαν στο σπίτι της Αρίθα Φράνκλιν στο Ντιτρόϊτ, γεγονός που εντείνει τις κληρονομικές διαμάχες των παιδιών της.

Τρεις διαθήκες βρέθηκαν στο σπίτι της «βασίλισσας της σόουλ» στο Ντιτρόϊτ, γεγονός που εντείνει τις κληρονομικές διαμάχες των παιδιών της.

Η τελευταία από τις τρεις έχει ημερομηνία Μαρτίου του 2014 και φέρεται, σύμφωνα με την βρετανική Guardian, να δίνει την περιουσία της στα μέλη της οικογένειάς της. Η διαθήκη αυτή εντοπίστηκε κρυμμένη κάτω από μαξιλάρια, μέσα σε ένα σπιράλ σημειωματάριο. Το χειρόγραφο είναι αρκετά δυσανάγνωστο, αφού στις τέσσερις σελίδες του λείπουν λέξεις και κάποιες φράσεις έχουν γραφτεί στο περιθώριο.

Η τελευταία αυτή έχει γραφτεί το 2014, ενώ οι δυο προηγούμενες που βρέθηκαν σε ένα κλειδωμένο ντουλάπι είχαν γραφτεί το 2010, τη χρονιά που η Αρίθα Φράνκλιν διαγνώστηκε με καρκίνο.

Η τραγουδίστρια πέθανε σε ηλικία 76 χρόνων τον περασμένο Αύγουστο, αφού ο καρκίνος στο πάγκρεας τη νίκησε. Η περιουσία της ανέρχεται στα 80.000.000 δολάρια,[ad_2]

Source link