Κατερίνα Στικούδη: Ο γάμος, η μητρότητα και η αντίδραση της στα σεξουαλικά μηνύματα που λαμβάνει

[ad_1]

Ζει την απόλυτη ευτυχία στο πλευρό του αγαπημένου της.

Η Κατερίνα Στικούδη βιώνει την πιο δημιουργική φάση της ζωή της αφού τόσο επαγγελματικά όσο και προσωπικά όλα βαίνουν υπέροχα.

Η ίδια σε πρόσφατη συνέντευξή της μίλησε για το γάμο της, τη μητρότητα και πώς αντιδρά όταν λαμβάνει μηνύματα με σεξουαλικό περιεχόμενο.

Πώς κατάφερες να κρατήσεις τις κάμερες και τα φώτα μακριά από τον γάμο σου;
«Ήθελα να το ευχαριστηθεί η οικογένειά μου κυρίως, οι οποίοι δεν έχουν καμία σχέση με την showbiz. Ήρθαν μετά κάποιοι φωτογράφοι, αλλά ok. Δεν είχα θέμα, χαρά είχαμε! Έκαναν τη δουλειά τους, μας σεβάστηκαν κι έφυγαν. Ήθελα να κάνω έναν παραδοσιακό και όμορφο γάμο, γι’ αυτό και τον κάναμε στο Μορφάτι Θεσπρωτίας»

Σκέφτεσαι τη μητρότητα; Σε απασχολεί;
«Ναι, βέβαια. Δεν είναι κάτι τέτοιο, όμως, στα άμεσα σχέδια μου. Λένε πως όταν κάνεις σχέδια ο θεός γελάει. Ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται. Ιδανικά, θα ήθελα να γίνει πιο μετά. Για να μην το αναλύουμε όμως πιο πολύ, ακόμη και τώρα να ήθελα να το κάνω, δεν θα το δήλωνα σε μία συνέντευξη. Ξέρεις γιατί; Είναι κάτι πολύ προσωπικό αυτό. Να βγω και να πω «ξέρετε, βάλαμε μπροστά για παιδί!» και να λέω τι κάνω και τι δεν κάνω στην κρεβατοκάμαρά μου; Αυτό δεν αφορά πολλούς, μόνο το ζευγάρι»

Πώς αντιδράς στα σεξουαλικά μηνύματα που σου στέλνουν στα social media;
«Είναι πολύ λίγα! Από την αρχή ήταν λίγα, όχι τώρα που παντρεύτηκα. Δεν απαντάω καν, δεν ασχολούμαι. Κι αυτά δεκτά όμως… Εννοώ ότι δεν κάθομαι να τους βρίσω, αλλά δεν είμαι διαθέσιμη», λέει στο Down Town Κύπρου[ad_2]

Source link