Ιωάννα Παππά: Δεν φαντάζεστε πόσα κιλά έχει πάρει στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της (photos)

[ad_1]

Σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε η ηθοποιός Ιωάννα Παππά, μίλησε για πολλά. 

Η ίδια, αποκάλυψε μεταξύ άλλων πόσα κιλά έχει πάρει κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της, ποια είναι η σχέση της με τον σύντροφό της, πώς γνωρίστηκαν αλλά και αν θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας στο μέλλον.

Ποιος ήταν, αλήθεια, ο λόγος που δεν αποφάσισε νωρίτερα να γίνει μητέρα; Η ίδια απαντά:

«Δεν το αποφάσισα στα 25 ή στα 30 γιατί ήθελα να είναι μια συνειδητή επιλογή και των δύο. Ήμουν διατεθειμένη να μην μπω καθόλου στη διαδικασία της μητρότητας αν δεν πληρούνταν οι προϋποθέσεις, κυρίως σε σχέση με τον εαυτό μου. Δεν θα μπορούσα να κάνω διαφορετικά.

Από την άλλη, βλέπεις γυναίκες που προχωρούν στην απόκτηση παιδιού χωρίς να έχουν σύντροφο στο πλευρό τους και νιώθουν πολύ ευτυχισμένες και ικανές για τα πάντα.

Δεν ξέρω αν στη θέση τους θα μπορούσα να αναλάβω ένα παιδί ολομόναχη, έχει να κάνει με την ιδιοσυγκρασία του καθενός, αλλά είμαι μαζί τους. Οι γυναίκες δεν οριζόμαστε από έναν σύντροφο».

Όσο για τον λόγο που κράτησε κρυφή την εγκυμοσύνη, η ίδια αποκάλυψε:

«Όταν μαθεύτηκε, ήμουν μόνο τριών μηνών και δύσκολα το παραδέχεσαι τότε.

Υπάρχουν κίνδυνοι μέχρι και τη μέρα της γέννας και αν συμβεί κάτι νιώθεις άσχημα μετά που έχεις εκθέσει μια κατάσταση.

Την προφύλαξα, λοιπόν, για ψυχολογικούς καθαρά λόγους.

Από μόνη της η εγκυμοσύνη είναι μια αγχωτική περίοδος».

Στη gallery που ακολουθεί θα διαβάσετε πόσα κιλά έχει πάρει μέχρι σήμερα:

Τι άλλο κάνει συστηματικά αυτή την περίοδο;

«Προσπαθώ να παραμένω ψύχραιμη. Είναι κάτι που προτείνει και ο γιατρός: Να είσαι όσο γίνεται πιο ήρεμη και χαλαρή. Πιστεύω ότι είναι μια οδηγία που πρέπει να ακολουθήσουν όλες οι γυναίκες από την πρώτη κιόλας μέρα που μαθαίνουν για την εγκυμοσύνη.

Σαφώς υπάρχει και άγχος και ανησυχία για το αν θα μπορέσω να ανταπεξέλθω στον ρόλο της μαμάς, αλλά στην ουσία δεν μπορείς να τα προκαθορίσεις αυτά τα πράγματα. Πάντως, έχω εμπιστοσύνη στο μητρικό μου ένστικτο. Και ανυπομονώ να έρθει η στιγμή της πρώτης αγκαλιάς.

Αυτή η στιγμή είναι απίστευτα συγκινητική για κάθε μητέρα. Όσες φορές έχει τύχει να δω μια τέτοια σκηνή σε ταινία με πιάνουν τα κλάματα.

Όχι μόνο τώρα, συνέβαινε ανέκαθεν».

Το ενδεχόμενο του γάμου το έχει στο μυαλό της;

«Δεν ήταν ποτέ προτεραιότητα για μένα. Πιο πολύ υπήρχε στη σκέψη μου η απόκτηση ενός παιδιού παρά ο γάμος. Το συζητάμε, αλλά δεν είναι στα άμεσα σχέδια μας. Δεν θα υπάρξει δηλαδή γάμος πριν από τον ερχομό του παιδιού».

Στην ερώτηση για τη γνωριμία με τον σύντροφό της, η ίδια αποκάλυψε:

«Είναι περίπλοκο…Ήμασταν φίλοι αρκετά χρόνια πριν γίνουμε ζευγάρι. Όμως δεν αναρωτήθηκα ούτε για μια στιγμή πώς θα ήταν τα πράγματα αν είχαν γίνει λίγο νωρίτερα. Πιστεύω ότι τώρα ήταν το ιδανικό timing για εμάς, αν κρίνω από την έκβαση της σχέσης μας».[ad_2]

Source link